Het team van Loggix, even kennismaken?

Het team van Loggix bouwt, ontsluit en integreert databases op basis van Filemaker Pro. Zij koppelt daarbij zonder problemen met DB’s van derden, het web, mobiele applicaties of met bijvoorbeeld seriële apparatuur. Door de ondernemende en betrokken instelling van de medewerkers valt zij op binnen haar vakgebied. Het team bestaat uit vrije denkers die makkelijk en transparant communiceren.

In uw zoektocht naar een  betaalbare maatwerk oplossing wordt u praktisch en zeer deskundig begeleidt. Vooraf wordt er een grondige bedrijfskundige analyse van uw bedrijf gemaakt. Tijdens de bouw wordt er met een open platform gewerkt waardoor u precies kunt volgen wat er gebeurt.  Komt u eens vrijblijvend langs?

Loggix maakt intensief gebruik van freelancers. Zij heeft de goede programmeurs echter liever aan boord. Ook jij – Filemaker guru – bent welkom op de koffie!

 • "Wij zoeken jou!"

  WIJ ZOEKEN JOU!! Programmeur

  En als het aan Loggix ligt is het team verre van compleet. Ben jij de beschikbaar, een Filemaker guru in hard en nieren of je er een worden. Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Loggix zoekt meerdere jongere of oudere Filemaker Pro programmeurs!

 • "Loggix logisch!"

  Marjolein Sales Director

  Van origine bankier met scherp inzicht in bedrijven en bedrijfsprocessen. Een betrokken sparring partner als het gaat om het verhelderen en uitwerken van de echte behoefte. Raakt het toetsenbord niet aan om te programmeren maar wel voor betrokken klant contact.

 • Herre Programmeur

  Onze Herre is gespecialiseerd in de wat wij noemen de: ‘aanpalende oplossingen’. Herre en zijn contacten bouwen o.a. websites en native mobiele oplossingen. Ze zijn gespecialiseerd in het koppelen met de FM16 api.

 • Sjors Programmeur

  Loggix is een erkend leerbedrijf. Dit betekend dat we ruimte bieden voor jonge programmeurs om het vak te leren. Sjors is onze jonge en gedreven stagiair. Hij heeft zich Filemaker bijzonder snel eigen gemaakt en verdiept zich op dit moment in twee interne projecten.

 • "Hit it while you can"

  Gerard Programmeur

  Gerard is gecertificeerd (14,15) Filemaker Pro expert. Hij leeft op water en programmeert het liefst met zijn kleine terrier op schoot. Hij is desondanks prima aanspreekbaar ;-). Gerards is voip expert en intern onder andere verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeheer en testing.

 • Yes!

  Peter Programmeur

  Peter is alles gezien en aan elkaar geknoopt (hard- en software matig). Zijn kennis rijkt veel verder dan Filemaker alleen. Peter is intern onder andere verantwoordelijk voor een stuk modulaire standaardisatie en de ontwikkeling van API koppelingen.

 • Tim Programmeur

  Onze nieuwste aanwinst heet Tim. Hij heeft zijn Filemaker kennis/ervaring opgedaan in de bosbouw industrie waarvoor hij een software pakket schreef en uitgaf. Tim is zeer ervaren dus in het vertalen van klantwens naar bedrijfskritische applicatie.

 • "Inzicht geeft inzicht!"

  Jeroen Managing Director

  Pragmatisch en creatief ondernemer met inzicht en inlevingsvermogen. Als serial entrepreneur veel ervaring met productie, proces management, logistiek en CRM. Apple lover en Filemaker Guru sinds versie 2.1

jeroenTeam