Software voorbeelden

Welkom bij de Loggix Demo omgeving. Onderstaand plaatsen we demo video’s, downloadable software en links naar ‘live’ webdirect voorbeelden. We hopen dat u hierdoor optimaal de diverse gebruiksmogelijkheden van onze maatwerk Filemaker Pro software kunt ervaren. Voor de downloadable software voorbeelden heeft u minimaal Filemaker Pro 14 nodig.

Filemaker <> Google / Apple Agenda koppeling

In de demo hiernaast tonen we een functionaliteit waarbij we de Google Calendar API gebruiken om ‘events’ die we aanmaken in Filemaker weg te schrijven naar de Agenda. Loggix is er een groot voorstander van om het wiel niet nogmaals uit te vinden en we leunen dus graag of gerenommeerde software pakketten om Filemaker Pro heen.

Filemaker <> Shopify koppeling

Shopify is een wereldwijd veel gebruikt en geprezen e-commerce platform. Bijzonder vriendelijk in gebruik binnen de standaard browser. Maar voor een ieder die bijvoorbeeld haar product data in Filemaker Pro heeft staan en/of vanuit Filemaker orders zou willen factureren is uitwisselen van data erg tijdrovend. Ook in dit geval brengen de beschikbare API’s uitkomst en kan Loggix zorgen voor een koppeling tussen de FMP database tabellen en de web shop.

Filemaker <> Exact koppeling

Filemaker Pro is zeer gelieft om haar gebruiksgemak en flexibiliteit. Menig onderneming beheert haar klanten, producten en bijvoorbeeld orders in Filemaker. Ook het aanmaken en versturen van Facturen in alle vormen en maten is door de flexibiliteit een groot genot. Vandaag gaan we nog een stapje verder. Zou het niet helemaal perfect zijn als uw klanten en factuurregels ook rechtstreeks in Exact Online verschijnen?!

jeroenSoftware