Software op maat. Logisch.

Wellicht wilt u meer grip krijgen op specifieke processen, wilt u uw buitendiensten mobiel kunnen aansturen of wilt u koppelen met specifieke software van derden (bijv. Exact). Denk dan eens aan betaalbare software op maat. Kiest u voor software op maat dan haalt u gegarandeerd het maximale uit uw mensen en middelen.

Door modulaire bouw kan software op maat tegenwoordig snel en betaalbaar worden ontwikkeld. Deze software is eenvoudig in beheer en goed uit te breiden. Loggix werkt bovendien zonder jaarlijkse licentiekosten.

Samen wensen helder maken.

Té technische programmeurs of verkopers met te snelle praatjes. Cliché of niet, bij Loggix komt u ze niet tegen. Loggix bestaat uit ondernemers die uw wensen herkennen, uw behoeftes begrijpen en u echt verder kunnen helpen.

De basis van een goed software pakket ligt bij de voorbereiding. De analyse van uw wens, de uitwerking van uw behoefte. Daar kiest u Loggix voor.

Wilt u weten welke diensten Loggix hiervoor allemaal biedt? Klik dan op 1 van de diensten hieronder en u vindt een uitgebreide beschrijving. Loggix gaat graag voor u aan de slag!

Lees hier ook meer over onze DASHBOARD oplossingen!

Maatwerk software Filemaker

Meer achtergrond informatie

Filemaker product assortiment
BOUW
Maatwerk database applicaties
Mobiele oplossingen / App’s
Derde partij koppelingen / API’s
SQL – Front-end’s (ODBC)
Webinterfaces
ADVIES
Behoefte analyse
Sparring partner
HOSTING
Full Cloud oplossing
Local-to-Cloud Sync
SUPPORT
Ondersteuning op uurbasis
Service contract SLA

Maatwerk database applicatie

Het bouwen van maatwerk is samenspel. U praat en Loggix denkt mee in het voortraject. U geeft de functionele eisen aan en Loggix advisereert over het wel of niet gebruik van Filemaker Pro. Uw medewerkers doen hun ‘User Stories’ en Loggix vertaalt dit naar een functioneel ontwerp.

De door u en uw medewerkers aangeleverde informatie wordt de basis voor ‘de motor’ die wordt gebouwd. U kijkt wekelijks mee met het resultaat en corrigeert tijdens de ‘Scrum-Sprints’. Loggix levert, na uw acceptatie en het trainen van uw mensen, de nieuwe applicatie op. Het is een samenspel om het beste resultaat te bereiken.

Mobiele oplossingen / APP’s

Wilt u met 10.000+ gebruikers uw kostbare data delen dan weet u vast de weg te vinden naar een prima App bouwer. Maar wat te doen als u uw bedrijfsdatabase een beperkt aantal medewerkers of klanten wilt delen? Wat als uw buitendienst over actuele data op iPhone of iPad moet kunnen beschikken of een essentiële actie binnen uw dagelijkse operationele proces moet kunnen uitvoeren?

Filemaker Pro voorziet hierin met Filemaker Go. Er is op dit moment geen ander product dat TTM (time-to-market) en ROI (return on investment) technisch zo interessant is. Bel Loggix!

Derde partij koppelingen / APi’s

Heel vaak kan uw bestaande software goed geintegreerd worden met de maatwerk software van Loggix. Hierbij werkt Loggix met API’s (Application Programming Interfaces). Met deze API’s kan er bijvoorbeeld gekoppeld worden met Exact of Shopify. Ook kan hiermee bijvoorbeeld een SMS-dienst geleverd worden die direct uit uw applicatie wordt verstuurd. Bijvoorbeeld een afspraak bevestiging.

SQL Front-end (ODBC)

Binnen de cross-platform DB oplossingen (incl. OSX) kent Filemaker Pro eigenlijk geen concurrentie, maar zelfs buiten deze x-plaform voorwaarde om behoort Filemaker Pro inmiddels ook tot de top 10 meest gebruikte databases ter wereld.

Behalve haar zeer complete multi platform inzet (pc, mobiel, web) zijn vooral ook haar sterke front-end development mogelijkheden een belangrijke asset voor deze positie. Heeft u een ‘slecht’ toegankelijke SQL database? Wilt u gebruikers beperken in data toegang? Heeft u behoefte aan een front-end met een duidelijke proces structuur? Met Filemaker Pro kan het.

Web interfaces

Databases en websites gaan al sinds het einde van de vorige eeuw hand-in-hand door het leven. Zelfs de meest statische website van vandaag heeft een DB achter zich in de vorm van een CMS (bijv. WordPress). Filemaker Pro kon al jaren lang haar data goed vrijgeven naar websites op basis van o.a. de PHP-API.

Maar sinds de introductie van FMPro 13 en de komst van HTML-5 zijn er indrukwekkende sprongen voorwaarts gemaakt. Inmiddels is met FMPro 14 een web-ontwikkel tool ontstaan waarmee web applicaties met groot gemak en snelheid parallel aan de pc-client applicatie ontwikkeld kunnen worden. Meer weten?

Behoefte analyse

Loggix bestaat uit software-bouwers maar is vooral gespecialiseerd in luisteren, analyseren en vertalen. Door de bedrijfskundige achtergrond van haar medewerkers is Loggix in staat om snel tot de kern van uw behoefte te komen. Hiermee verzorgt Loggix een goede fundering voor effectieve en efficiente software die voor u een omzetstijging of een duidelijk herkenbare kostenbesparing zal opleveren.

Sparring Partner

Loggix bestaat uit ondernemende software ontwikkelaars of misschien wel software ontwikkelende ondernemers. Hoe dan ook Loggix gebruikt haar bedrijfskundige kennis, ondernemers ervaring, sociale vaardigheden en analytische vermogens om uw bedrijf verder te helpen. U krijgt met Loggix een sparring partner voor softwarematige ondernemersvraagstukken.

Cloud oplossingen

Met de huidige netwerk snelheden en up-times is het extern hosten van een Filemaker Database een prima keuze. Altijd en overal bij uw belangrijke data? Dan host u op de FileMaker Servers van Loggix. De dedicated MacMIni’s draaien de laatste software, zijn uit te breiden met plug-ins, maken dagelijks en wekelijkse back-ups en zijn betaalbaar.

Door het plaatsen van uw databases in de “cloud” kunt u bovendien optimaal gebruik maken van Filemaker’s FMGo en WebDirect oplossingen. Loggix praat u graag bij over de mogelijkheden.

Local-To-Cloud Sync / Web Services

Als u werkt met privacy gevoelige gegevens wilt u waarschijnlijk dit niet allemaal opgeslagen zien in de cloud. Echter soms is het wel van belang om delen hiervan wel te delen met anderen via de cloud. Loggix kan dit zo voor u bouwen dat uw gegevens volgens de regels van de privacywetgeving worden opgeslagen maar dat u er ook nog altijd op een efficiente manier mee kunt werken

Ondersteuning op uur basis

Loggix ondersteunt zowel haar eigen applicaties als ook applicaties die zij niet zelf heeft gebouwd. Dit kan gewoon op uurbasis maar u kunt ook een Service Level Agreement hiervoor bij Loggix afsluiten. Wilt u hier meer van weten vraag dan een proef-exemplaar van het contract op bij Loggix.

Heeft u Loggix maar af en toe nodig dan doen we dit gewoon op uurbasis.

Service contract (SLA)

Nadat de applicatie is opgeleverd en goed werkt, sluit Loggix vaak een Service Level Agreement (SLA) contract af met haar klanten. Dit is een support contract. U bepaalt samen met Loggix hoeveel uur per maand u denkt nodig te hebben voor ondersteuning. Loggix is dan beschikbaar en lost zaken op binnen de tijd is afgesproken. Wilt u zien hoe dit contract eruit ziet, vraag een proef-exemplaar bij Loggix op.

Marjolein van RooijenMaatwerk