Wie is Loggix

Loggix is al meer dan 25 jaar actief in de IT. In de jaren ’90 is Loggix gestart als Apple Service & Support bedrijf en bouwden toen al maatwerk software op basis van Filemaker Pro (toen nog Claris).

Sinds jaar en dag ondersteunt Loggix bedrijven met efficiënte en professionele applicaties. Zij bouwt maatwerk software oplossingen op basis van de cross-platform RAD software – Filemaker Pro.  Loggix koppelt uw kritische bedrijfsprocessen aan die van derden, uw back office aan uw web winkel, facturen in Filemaker Pro aan Exact, contact DB’s aan SMS-Api’s of één van de honderden mogelijke andere data uitwisselingen.

Recent is er nog een dienst aan het pakket van Loggix toegevoegd. Het adviseren over en bouwen van dashboards voor de sturing van uw bedrijf. Samen met u worden de belangrijkste KPI’s voor uw bedrijf bepaald. Vervolgens heeft Loggix de knowhow in huis om de gewenste gegevens uit uw database te destilleren en real-time presenteerbaar te maken op een dashboard op een tv-scherm, IPad of Iphone.

Loggix helpt uw bedrijf op weg naar een volledige digitale transitie die verder rijkt dan alleen een mobile app. Een dedicated team staat klaar om uw project te ” kick starten” en uw bedrijf te professionaliseren met betaalbare maatwerk software.

In een vrijblijvend intake gesprek kunt u Loggix beter leren kennen en opzoek gaan naar de ‘klik’ en de antwoorden die zij zeer waarschijnlijk heeft op uw vragen.

Maatwerk software filemaker pro
Maatwerk software filemaker pro
jeroenLoggix