Wat Loggix maakt

 Loggix is specialist in maatwerk database software ontwikkeling. Voornamelijk voor bedrijven met o.a. een ingewikkeld bedrijfsproces / veel maatwerk / grote buitendienst etc. Om u een beeld te geven wat we dan zo al maken, hieronder een kleine greep uit de vele projecten die Loggix reeds heeft gedaan.

PROCES ONDERSTEUNING

Voor een nationale optiek-keten met meer dan 125 vestigingen, werd een ERP-applicatie ontwikkeld. De oplossing zorgt dat het hoofdkantoor in continu contact staat met de touch-screens in de winkels. In de winkel is de apllicatie gekoppeld aan de meetapparatuur (seriële koppeling) om fouten tijdens invoer uit te sluiten. Bestellingen worden rechtstreeks het productiesysteem in China ingeschoten.

DIVERSE KOPPELINGEN

Voor een landelijke opererende rijschoolketen met meer dan 1000 nieuwe aanvragen per maand, is een uitgebreide CRM applicatie ontwikkeld. Vanuit het pakket worden dagelijks automatisch honderden mail- en SMS (SMS API) berichten verstuurd, worden proeflessen gepland (Postcode- en Google distance API) en worden facturen automatisch naar de administratie doorgezet (EXACT API).

BUITENDIENST AANSTUREN

Voor een waterlaboratorium met 60 buitendienstmedewerkers is een Front-end en mobiele applicatie gebouwd (over Oracle heen). Direct gekoppeld met de laboratorium applicatie (ThermoFischer) zijn er eenvoudige interfaces ontstaan en zijn processen gestroomlijnd. Doordat de buitendienst IPad’s gebruikt, kan het lab “live” de metingen volgen en veel werk voorbereiden.

SPECIFIEKERE VOORBEELDEN

Loggix maakt maatwerk software, daarom kunnen wij geen demo’s tonen. We kunnen en willen bepaalde oplossingen en data van klanten niet openbaar tonen. U bent natuurlijk wel ten aller tijde welkom om bij ons op kantoor naar specifiekere oplossingen te kijken.

jeroenCases