Informatie Brochures

Onderstaand zullen we in de aankomende periode interessante brochures voor u verzamelen. We geven informatie over Filemaker in het bijzonder en databases en database technieken in het algemeen. De eerste folder gaat over ons.

Klik op de plaatjes om de flipboeken te openen, druk daarna op de X rechtsboven om terug te keren.

Loggix Bedrijfsbrochure

Loggix maakt maatwerk software. Maar we vinden het wiel niet graag nogmaals uit. Daarom maken we excessief gebruik van koppelingen (API’s) naar programmatuur van derden. Zo koppelen we niet alleen heel veel interessante informatie aan elkaar, maar maken het teven voor u betaalbaar.

Loggix Brochure

Custom Apps

Filemaker is uitmate geschikt voor het maken van Bedrijfsapplicaties voor mobiele apparaten. Ook wel Custom Apps genoemd. Filemaker is een Rapid Application Development (RAD) tool, wat zeker tot uitdrukking komt in de snelheid waarmee wij mobile apps voor u kunnen ontwikkelen.

Custom Apps

Flowchart Voorbeeld

Maatwerk ontwikkelen is best een vak apart. Het is zelfs zo lastig dat het ook voor ons onmogelijk blijkt om 100% van de projecten succesvol af te sluiten. Maatwerk is een samenwerking die begint met zeer uitgebreid vooronderzoek. Hierin leggen wij uw wensen vast in zogenaamde ‘user stories’. Deze vertalen wij in een flowchart (blauwdruk) die de basis gaat vormen voor een mooie applicatie. Hieronder een voorbeeld, tbv dit flipbook wat lelijk opgesneden 😉

Voorbeeld Flowdiagram

App Voorbeeld

Het ontsluiten van uw databases voor de buitenwereld wordt steeds eenvoudiger. API’s stellen ons in staat om veilig en snel data met gebruikers te delen. Ook is het vergaren van data via App’s zeer eenvoudig. We durven te stellen dat 95% van de Nederlandse bedrijven baar zullen hebben bij een bedrijfsApp. Onderstaand een voorbeeld van een ‘eerste stap’ app die we voor een landelijke rijschool hebben mogen maken.

Voorbeeld App

jeroenBrochure