Samen maken we het

Elke project dat Loggix mag oppakken, groot of klein, is bijzonder voor haar. Elke vraag krijgt haar volwaardige toewijding. Loggix helpt waar mogelijk, iedereen verder om met behulp van Filemaker Pro de organisatie effici├źnter te laten functioneren en zijn of haar ambitie waar te maken.

De aanpak van Loggix is niet alleen gedreven maar tevens zeer pragmatisch waarbij inzicht en transparantie belangrijke kernwaarden zijn.
Hieronder leest u meer over de fasen in onze aanpak.

Fase 1. De Intake
De fase waarin de basis gelegd wordt voor de software is de intakefase. In minimaal twee dagdelen brengt Loggix uw behoeften in kaart en worden verrassingen uit gesloten. Deze fase vormt tevens de basis voor een transparante en heldere offerte.
Fase 2. De Offerte
In onze gedetailleerde offerte kunt u precies zien wat we gaan bouwen (user stories) en hoeveel tijd dit gaat kosten. We gaan hierbij uit van een vaste project prijs, de applicatie wordt uw eigendom en u betaalt dus geen jaarlijkse licentiekosten.
Fase 3.De Bouw
Bij de bouw maakt Loggix gebruik van de SCRUM methodiek. Dit betekent dat er elke twee weken een werkend stuk software wordt opgeleverd, wat door u online is in te zien. Zo wordt er samen aan de software gebouwd en kunt u direct feedback geven op wat er wordt gebouwd.
Fase 4.De Implementatie
Als de software klaar is wordt deze in de cloud gehost of lokaal geïnstalleerd. Natuurlijk met volledige support (SLA). Uw proces is herkenbaar in de software. Met een eenvoudige interface resulteert dit in een korte trainings- en implementatie periode.

Stap voor stap inzichtelijk

Loggix staat voor inzicht en transparantie.
Na het verkrijgen van de opdracht gaan we een gezamenlijk bouwtraject in. Dit traject duurt gemiddeld tussen de 3 en 6 maanden. In deze periode heeft u volledig zicht op de voortgang. U heeft namelijk via het web altijd inzicht in uw project en u kunt hierop direct feedback geven.
Uiteraard bent u ook ten alle tijden welkom bij Loggix op kantoor voor nader overleg.

KENNISMAKEN
Het begint bij een goede klik. Aanhoren wat u wenst en uitleggen wat Loggix daarin kan betekenen.

INTAKE
De fundering wordt samen gelegd. In overleg worden wensen, eisen en opties afgewogen.

USER STORIES
Uw proces en uw gebruikers staan centraal. User Stories vormen de opdrachten voor de bouw.

SAMEN BOUWEN
Gedurende de bouw kunt u meekijken en feedback geven. Want inzicht geeft inzicht!

MODULAIR
Dit betekent niet alleen betaalbaar bouwen, maar ook eenvoudig uitbreiden en koppelen.

SUPPORT
Het eindigt niet met de levering. Uw pakket ontvangt alle support en kan doorgroeien.

jeroenAanpak